Studio Jeroen Wand

 

 

OBJECTS
 
COLLECTION
 
PROJECTS back

 

 
 

MUSEUM STUDIO SM's

On assignment of the Stedelijk Museum 's- Hertogenbosch and in cooperation with Studio Aandacht, Jeroen Wand designed and fabricated the interior of 'The Studio' (education room) in the new Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch.

For 'The Studio' Jeroen Wand created a multifunctional space where the furniture integrates with the various purposes of this workspace. The individual components have an intelligible design where every part and technique is clearly visible. This generates an inspiring environment where the users are encouraged to do their own inventions.

The stackable chairs, which are especially designed for the studio, are also available in the museum shop at the Stedelijk Museum.

Material: divers

Measurements: workshop space of the Stedelijk museum 's Hertogenbosch (approx. 8 x 12 meters)

Project group: interior

Year: 2013

Location: 's Hertogenbosch, Netherlands

 

 
news about contact
 

Studio SM's

 



Studio SM's

Studio SM's

 


Studio SM's

 

 

Studio SM's
Studio SM's Cabinet
Studio SM's