Studio Jeroen Wand

 

 

OBJECTS
 
COLLECTION
 
PROJECTS back

 

 
 

RE:FRAME

This exhibition is designed for the Re:Frame contest. This explored new applications for used (and non-recyclable) promotional canvas. The aim, recognizing sustainability and the reuse of waste material, was also essential for the exhibition design.

The exhibition was first installed on an 80-m2 floor in Amsterdam. Afterwards it was also showed in Eindhoven on a 50-m2 floor. This amount of size reduction was possible through the inherent flexibility and user-friendly characteristics of the installation. Furthermore, the installation provided a unique platform for each work presented.


Material: timber

Measurements: 80 m2 and 50 m2

Project group: exhibition design

Year: 2010

Location: Amsterdam and Eindhoven

 

 
news about contact
 

Re:Frame empty

 

Re:Frame empty

Re:Frame

 

Re:Frame

Re:Frame



Re:Frame Eindhoven



Re:Frame